top of page
handshakes

word Sponsor

Dromen worden werkelijkheid bij Waogstock Blues & Rock, het nieuwe muziekfestival dat op 22 juni 2024 voor het eerst zal plaatsvinden. En dat is precies waarom we op zoek zijn naar partners zoals jij, die deze droom willen helpen verwezenlijken!

Wat maakt Waogstock zo bijzonder?


Stichting Waogstock, gedragen door een gepassioneerde groep vrijwilligers uit Neer en omgeving, brengt Waogstock Blues & Rock tot leven. Dit festival weerspiegelt de diepgewortelde saamhorigheid en enthousiasme van onze gemeenschap.

Dit festival is dan ook een viering van blues- en rockmuziek, een feest van vriendschap en een ontmoetingsplek voor jong en oud. De boerenwei ‘oppe Waog’ in Neer biedt het perfecte decor voor een dag vol muziek, plezier en verbondenheid. Maar dat is nog lang niet alles. Bij Waogstock draait het om de muziek. We hebben buiten gevestigde bands die je zullen wegblazen met hun optredens, ook jonge, opkomende talenten die staan te popelen om hun muzikale passie met de wereld te delen.

 


Samen maken we Waogstock


Als sponsor van Waogstock kun je een cruciale rol spelen in het succes van ons festival en tegelijkertijd je bedrijf in de schijnwerpers zetten. We bieden drie sponsorpakketten - brons, zilver en goud - die zijn ontworpen om aan diverse behoeften en budgetten te voldoen. Elk pakket biedt unieke voordelen en exposure, waardoor je bedrijf wordt geassocieerd met een evenement dat staat voor gastvrijheid en samenhorigheid.
 


Andere vormen van sponsoring


Maar we staan ook open voor andere vormen van sponsoring. Wil je een specifieke bijdrage leveren, denk aan materialen, of heb je creatieve ideeën over hoe je je bedrijf in de schijnwerpers kunt zetten? Laten we hierover in gesprek gaan. We zijn flexibel en willen graag samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw merk optimaal profiteert van deelname aan Waogstock.
 


Vriend van het festival


Bovendien hebben we een speciale mogelijkheid voor diegenen die het festival willen steunen zonder een vast sponsorpakket te kiezen. Je kunt namelijk ook ‘Vriend van het Festival’ worden door een zelf in te vullen bedrag bij te dragen. Op deze manier kun je op maat een bijdrage leveren aan de groei en het succes van Waogstock.
 


Waogstock: samenbrengen, onderscheiden en bijdragen


Kortom, Waogstock is een festival dat niet alleen muziekliefhebbers samenbrengt. Het biedt bedrijven en individuen de kans om zich te onderscheiden en bij te dragen aan een geweldig nieuw festival. We nodigen je van harte uit om samen met ons een geweldige eerste editie van Waogstock te realiseren.

Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van Waogstock Blues & Rock en deel te nemen aan iets groots? Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we samen bouwen aan een onvergetelijke ervaring op 22 juni 2024 in Neer.

Hartelijke groet,
Commissie Sponsoring

Gerdie Derikx    tel 06 53 83 44 17
Edwin van Pol    tel 06 25 06 43 54
sponsoring@waogstock.nl

bottom of page