top of page
Festival Crowd

vrijwilligers

Waogstock Blues & Rock staat voor de deur en we hebben jullie hulp nodig om er een onvergetelijk evenement van te maken! We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het succes van ons festival. Of je nu een liefhebber bent van blues, rock of gewoon van goede sfeer houdt, we verwelkomen je graag in ons team.

Hier zijn de taken waarvoor we vrijwilligers zoeken:

  • Terrein opbouwen Help ons bij het opzetten van het festivalterrein, zodat alles gereed is voor een dag vol muziek en plezier.

  • Flyers verspreiden Draag bij aan de promotie van Waogstock door flyers te verspreiden en het woord te verspreiden in de gemeenschap.

  • Entree Verwelkom bezoekers met een glimlach, scan tickets en zorg voor een soepele toegangsprocedure

  • Barmedewerker We hebben hulp nodig achter de bar om onze gasten te voorzien van verfrissende drankjes en een glimlach.

  • Bonnenverkoop Assisteer bij de verkoop van bonnen die bezoekers kunnen inruilen voor eten en drinken.

  • Catering Help mee in de catering, zorg ervoor dat bezoekers kunnen genieten van heerlijk eten tijdens het evenement.

  • Beveiliging Draag bij aan de veiligheid van het festival door te helpen bij de beveiliging en het toezicht houden op de orde.

 

Daarnaast zoeken we vrijwilligers die op zondag en maandag willen helpen met het afbreken en opruimen van het festivalterrein.

 

Samen maken we van Waogstock een geweldig festival! Wil je deel uitmaken van ons team en genieten van een dag vol muziek en gezelligheid? Meld je dan aan als vrijwilliger en stuur een e-mail naar vrijwilligers@waogstock.nl met je naam, beschikbaarheid en voorkeurstaak.

Bedankt voor jullie steun en enthousiasme. Laten we samen Waogstock Blues & Rock tot een groot succes maken!

bottom of page