top of page
Meisje kijken naar zonsondergang

Tickets

WAUW WAUW WAUW!!! We hadden een droom. Een grote droom. Soms zijn deze bedrog maar jullie laten onze droom uitkomen. Binnen een uur is de eerste editie van Waogstock Blues- en Rock UITVERKOCHT! Niet normaal! Grote dank en we gaan er 22 juni samen een heel tof feest van maken.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op Waogstock Blues & Rock, het festival dat de sfeer van blues- en rockmuziek combineert met de warmte van een gezellig samenzijn. Beleef een dag vol muziek, plezier en geweldige herinneringen onder de oude bomen en op het dansende gras.

Blijf op de hoogte via onze socials!

Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van nieuws, updates en exclusieve aankondigingen. Mis geen enkel detail en bereid je voor op een dag vol muzikale verrassingen en geweldige ervaringen.

UITVERKOCHT

We zijn voor deze eerste editie echt helemaal uitverkocht. Er komt dus geen dagkassa meer. Houd eventueel de site ticketswap in de gaten of er mensen zijn die niet kunnen komen en hun kaartjes te koop aanbieden. Vanuit Waogstock organiseren we dit niet. Koop en verkoop via externe sites is op eigen gelegenheid,

bottom of page