top of page

CHICAGO CAPITOLS

Chicago Capitols brengt sinds 2019 een rauwe en onversneden Blueservaring naar een alsmaar groeiend publiek. De band begon na amper twee repetities meteen te spelen in clubs en kroegen, en werd ook al snel gevraagd op festivals, met als hoogtepunten main stage Moulin Blues 2023, afsluitende act op Kwadendamme Blues en afsluiter van Blues Traffic Helden. Chicago Capitols is binnen no time een bekende naam geworden in heel Blues liefhebbend Nederland!

 

De bandleden zijn allen door de wol geverfde muzikanten uit diverse genres en bands waaronder Hoodoo Monks, The Vibrotones, Johnny Cash Tribute Def Americans, Jimi Hendrix Tribute Stepping Stone en veel meer. Wat hen allemaal bindt is de liefde voor Blues… en live knallen!

 

De Capitols, zoals de fans ze graag noemen, zijn niet alleen een ‘must hear’ maar ook een ‘must see’! Met aanstekelijk enthousiasme, spelplezier en scheurende Bluesharp krijgt frontman Erik iedereen tot in de achterste rij in beweging. De solide en drijvende kracht van de ritmesectie gevormd door Johan en Berry en het vlammende gitaarspel van Jeroen doen de rest. ‘Deze band kan in de zevende versnelling’ is een uitspraak die vaker wordt gehoord. Maak je dus op voor de ultieme Blues Experience!

 

“Duidelijk dat deze band een publiekslieveling in Nederland is” -  Edwin van der Linden, Bluesmagazine, verslag Moulin Blues 2023.

  • Facebook

kijk en luister

bottom of page